club de lectura in limba engleza

English Joy Storytime - club de lectura in limba engleza

In lumea erei digitale in care traim zi de zi, imaginatia si lectura raman elemente importante care dezvolta curiozitatea si creativitatea copiilor.
English Joy Storytime este invitatia mea pentru copii in lumea magica a povestilor, in care acestea sunt citite in prezenta a doua ingrediente magice: iubirea si atentia.
Cartile pentru copii cu povesti publicate de edituri importante din lume vor fi materialele pentru clubul nostru de lectura in engleza. Vom citi, vom scrie, vom asculta si vom interpreta textele in mici scenete. Activitatea noastra va fi o joaca in limba engleza.

 

Ce se intampla la curs?

Citim carti, povestim, intram in rolul personajelor, scriem in propriul jurnal de lectura. Si de ce nu, ne simtim parte dintr-o comunitate frumoasa, alaturi de care putem creste impreuna, invatand unii de la ceilalti. Pe termen mediu si lung, copiii isi pot crea propria rutina de lectura independenta.


Ce carti citim?

In prima luna vom citi 4 carti din seria "Owl Diaries", autor Rebecca Elliott, scrise pentru copii cu varste intre 7 si 10 ani cu un continut captivant, text usor de parcurs si ilustratii colorate pe fiecare pagina. Aceste carti sunt special create pentru a cultiva increderea copiilor pentru lectura, in special a copiilor care acum descopera lumea povestilor.


Care sunt beneficiile cursului?

Comunicare: Copilul va intra in dialog cu ceilalti copii pe marginea subiectului abordat in carte.

Ascultare: In timp ce povestea e citita cu voce tare, copilul invata sa "asculte" limba engleza, si integreaza, astfel, abilitatea de ascultare a unei limbi noi.

Memorie: Atunci cand copilul asculta povestea, el memoreaza personajele si evenimentele din poveste pentru a acorda un sens propriu respectivei povesti (valori precum prietenia, onestitatea, lucrul in echipa, increderea, curiozitatea etc sunt frecvent abordate in cartile selectate).

Imaginatie: Atunci cand aud o poveste, copiii isi creaza popria reprezentare despre actiunea din carte.


Detalii organizatorice:

Modulul se desfasoara pe perioada unei luni calendaristice si se adreseaza copiilor cu varste intre 7-10 ani.

Clubul se tine cu minim 6 copii inscrisi.
Locuri disponibile: 10

In fiecare marti, ora 17:00. Timp de desfasurare: 75 min.

Costul unui modul de 4 sedinte este 160 ron. Suma se achita integral la prima sedinta si este posibila achitarea urmatoarelor module pentru a va asigura locul la clubul de lectura.
*In cazul care copilul nu poate participa la curs, e necesara anuntarea cu cel putin 24 h inainte de inceperea acestuia, in caz contrar, sedinta se considera efectuata.

Locatie: Muzeul Pedagogic, Strada Muresenilor Nr 1.

Inscrierile se fac prin e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., avand ca subiect "English Storytime", cu rugamintea de a mentiona numele si varsta copilului. Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie la tel. 0722 591 961.


Informatii despre coordonator:

Sunt Mihaela Grigoras, profesor licentiat in Litere, Universitatea Bucuresti, Romana-Engleza. Pentru mine exprimarea in limba engleza reprezinta un mod firesc de a cunoaste si aprofunda lumea in care traiesc. Este ceea ce fac cu pasiune, rafinand zi de zi arta comunicarii, fiind, alaturi de copii, un insotitor al propriilor lor descoperiri.

Ca si copil, povestile mi-au oferit un simt al identitatii, o perspectiva nuantata asupra realitatii. Dragostea pentru lectura a fost sadita de la o varsta frageda , pe vremea cand, cu fascinatie , o ascultam pe bunica si ale sale povestiri pline de savoare, intamplari nebanuite, depanate de un povestitor plin de har.
Am redescoperit placerea lecturii impartasite alaturi de fiica mea cu care am creat o rutina a lecturii seara de seara, un moment ce ne aduce , de fiecare data, aproape.

Expozitii calatoare alb ff 2019

Conferinte si Workshopuri
pentru copii si familii

Contact

Expoziții Călătoare

Brașov

0721.028.967

muzeulpedagogic@gmail.com  

Facebook