Hai-hui prin artă cu Ana 7 - 12 ani

Hai-hui prin artă cu Ana 7 - 12 ani

HaiHuiPrinArtăCuAna este o călătorie distractivă în lumea artei. Sub îndrumarea artistei, copiii se vor delecta prin artă, o vor îndrăgi, vor învăța elemente de limbaj plastic utile pentru exprimarea și conturarea imaginației.

La atelier, copiii vor lucra așa cum vor înțelege și cum vor simți arta. Scopul acestei călătorii prin artă este să le ofere copiilor încredere în ei, curaj în expunerea ideilor, deschidere către partea artistică a lumii și să le încurajeze libertatea exprimării și lucrul în grup într-un mod plăcut și educativ în același timp.

Cine coordonează cursul
Cursul este conceput și coordonat de către Ana-Maria Gălețeanu. Ana nu este doar artist vizual, ci și ilustrator și pedagog cu experiență. Aceasta predă copiilor arta cu mult entuziasm, bucurie, cu zâmbetul pe buze și, cel mai important, Ana este atentă la fiecare copil în parte. Scopul ei este sa îi împrietenească pe copii cu arta și nu doar atât, ci să o și îndrăgească. Prin joc și prin povești haioase, copiii vor vedea altfel pictura și desenul. Ea își dorește să le ofere copiilor încredere în propriile forțe, să cunoască elemente de limbaj plastic, informații din istoria artei... Ana va adapta mereu programul/ planul pentru copii în funcție de interesele și dorintele lor.

Dacă doriți să aveți o imagine de ansamblu despre Ana, puteți accesa pagina acesteia de facebook: https://www.facebook.com/agaleteanu/

Unde se țin atelierele
Atelierele vor avea loc în cadrul Muzeului Pedagogic din Brașov, noua locație: Strada Muresenilor Nr 1.

Detalii organizatorice
Grupa 7-12 ani: 15 locuri disponibile
Marțea de la 17:30 (începem pe 5 februarie)
Întâlnirile sunt săptămânale și durează 2h. Atelierul se ține cu minim 6 copii înscriși.

Prețuri și înscrieri
Modulul II: 4 februarie - 30 iunie > 19 săptămâni - 950 de lei
*zile din februarie: 5,12,19,26
*zile din martie: 4,11,18,25
*zile din aprilie: 22, 29
*zile din mai: 6, 13, 20, 27
*zile din iunie: 3, 10, 17, 24
*zile din iulie: 1

Prima sedință se plătește individual, 50 de lei, urmând de la a doua ședință să fie facută plata pentru mai multe întâlniri.
*în cazul în care nu i se potrivește cursul copilului, există posibilitatea de a se muta la un alt curs.

Plata poate fi făcută integral la începutul modului sau în două-trei tranșe, la început și la a 5-a întâlnire și la a 10-a întâlnire.

Participarea este sub forma unui modul, iar ședințele nu se recuperează decât în cazuri excepționale și anunțate din timp (cu cel puțin 24h înainte de începerea cursului).

*În vacanța de Paște cursul se va ține doar dacă vor fi doritori.

Înscrierile se fac doar trimițând un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu subiectul "Înscriere la cursul Hai-Hui prin Artă cu Ana". Vă rugăm să menționați grupa potrivită pentru copilul dumneavoastra.
______________________

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii referitoare la atelierele de artă, o puteți contacta pe Ana la 0727550077. Dacă aveți nevoie de mai multe detalii referitoare la înscrieri, la locație o puteți contacta pe Ioana la 0721028967.
 
La cerere se poate desfasura cursul si la scoala sau gradinita. Așteptăm cu drag copiii pentru a porni împreună într-o călătorie printre culori, povești și emoții.  

Expozitii calatoare alb ff 2019

Conferinte si Workshopuri
pentru copii si familii

Contact

Expoziții Călătoare

Brașov

0721.028.967

muzeulpedagogic@gmail.com  

Facebook