Atelier de ”Dezvoltare personală” - Suport pentru procesul de învățare

Atelier de ”Dezvoltare personală” - Suport pentru procesul de învățare

Orice profesor își dorește mai mult, nu doar ca elevii să învețe lecția în fiecare zi. El își dorește ca elevul să folosească toate cunoștințele pe care le primește în clasă pentru a-și dezvolta gândirea și pentru a deveni, pas cu pas, un viitor adult echilibrat, care înfruntă cu încredere viața. Tocmai de aceea, dincolo de cunoștințele teoretice pe care le împărtășește clasei, pentru un profesor este esențială relația pe care o construiește cu elevul și abilitatea de a-l susține de-a lungul traseului său de creștere.
Alături de familie și de mediul de prieteni, dascălul joacă un rol esențial în ghidarea elevilor pe calea analizei și descoperirii de sine. De aceea, Atelierul de ”Dezvoltare personală” urmărește să le ofere participanților o suită completă de instrumente de bază pentru a susține dezvoltarea personală a elevilor, procesul de cunoaștere de sine și de relaționare cu ceilalți.

Durata atelierului - 90 min

Taxa de participare – intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Locul de desfasurare – Muzeul Pedagogic Brasov, Soseaua Cristianului nr 1-3.

Data: 5 martie  ora 17:30.

Specialist: Florentina Negrescu

Despre Florentina
Florentina este psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut format în psihoterapie integrativă și psihoterapie experiențială, practitioner în NLP, formator și trainer. Ea face parte din echipa Institutului Român de Psihoterapie Integrativă pentru Medicina de urgență și din echipa de Psihoterapeuți Integrativi pentru dezvoltarea personală ca parte a procesului de formare în psihoterapie.
Colaborează de peste 10 ani cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Românie, unde predă ”Cursuri de dezvoltare personală pentru preadolescenți (12 - 14 ani) și adolescenți (15 – 18 ani), precum și ”Cursuri de Consiliere Vocațională”, în cadrul ”CLUBULUI DE EXCELENTA.

 

Expozitii calatoare alb ff 2019

Conferinte si Workshopuri
pentru copii si familii

Contact

Expoziții Călătoare

Brașov

0721.028.967

muzeulpedagogic@gmail.com  

Facebook