Pasaport de viata buna

Atelier Pașaport de Viață Bună

Tematica atelierului:

  • Ce este si ce nu este educatia;
  • Cum sa cream mentataliti de succes;
  • Psihologia ne ajuta, sa ne impretenim!
  • 4  lucruri mici care fac diferente mari;
  • Competententele viitorului se invata astazi;
  • Neurostiintele ne arata harta;
  • Cheia care descuie  mintea si sufletul copilului

 

Durata atelierului - 3 ore.

Taxa de participare – 60 lei .

Locul de desfasurare – Muzeul Pedagogic Brasov, Soseaua Cristianului nr 1-3.

Data: 23 martie 2019, ora 12:30 .

Specialist: Mirela Horumbă

 BILETE - AICI

 

Despre Mihaela

Psihologul părinţilor, cu certificare internaţională în metoda Kids Skills, metoda Feuerstein  

Instrumental Enrichment, educator parental la Circle of Security  şi psihoterapeut cu drept de liberă practică acreditat de Colegiul  Psihologilor din România ( www.mirelahorumba.ro)

Am stagii de formare în art-terapie, inteligență emoțională și rezistență la schimbare, dramaterapie, hipnoză, managementul stresului, psihodiagnoză și psihoterapie experiențial unificatoare, analiză tranzacțională, programare neurolingvistică, terapie sistemică de familie, cuplu şi copil, tehnici de eliberare emoțională, constelații familiale, mindfulness.

Am avut apariții televizate pe posturile naționale de televiziune TVR 1, TVR 2, Antena 1 și Realitatea TV în cadrul emisiunilor „Meditații pentru părinți“, Digi 24,  Trinitas. Am activat în cadrul revistei „Trusa pentru părinți. Colaborez în cadrul programelor de psihopedagogia excelenței.

Trainer: Trainer certificat CNFPA. Sunt formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală.

Fondator: Sunt fondatoarea proiectului Busola Parintilor ( marca inregistrata la OSIM ) - și sunt co-fondatoare a Clubului Bright Parents din cadrul Centrului de învățare a limbii engleze Shakespeare School din București.

Membru fondator: Sunt membru fondator al Asociaţiei OAMENI NOI.

Realizator emisiuni: Sunt realizatoarea emisiunii People Care ( platforma Publive) si a emisiunii „Carte pentru părinți isteți“ ( www.itsybitsy.ro) ;

Autor: Sunt autoarea lucrării „Soluții practice pentru gestionarea conflictelor părinte-copil“ apărută la Editura Rentrop şi Straton, a „Caietului de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare” apărut la Editura Aramis şi a ghidului practic de inteligenţă emoţională părinte-copil „ 33 de vitamine emoţionale”

Organizator: Organizez Festivalul Național de Parenting „În familie“ - www.festivalparenting.ro.

Organizez ateliere pentru consilierea părinților și a cadrelor didactice, oferind noi abordări în educația copiilor, referitor la metodele moderne de abordare a parentingului.

Organizez workshop-uri și tabere de dezvoltare personală pentru femei aflate în căutarea propriei identități și a creșterii încrederii în sine, precum și grupuri de dezvoltare personală pentru adolescenți.

Expozitii calatoare alb ff 2019

Conferinte si Workshopuri
pentru copii si familii

Contact

Expoziții Călătoare

Brașov

0721.028.967

muzeulpedagogic@gmail.com  

Facebook