Atelier de teatru playback

Atelier de Teatru Playback

În Teatru PlayBack cineva spune ceva, orice, iar actorii vor interpreta acest lucru pe loc.

Este despre spontaneitate, despre o poveste și interacțiunea socială pe care aceasta o creează, ascultare profundă, empatie, ritual, ritm, toate acestea realizate prin improvizație bazată însă pe o structură. Este un instrument pentru a promova dialogul real.

Poate fi folosit în proiecte care vizează acțiuni și schimbări sociale, dar și în contexte educaționale, terapeutice, corporative în evenimente din cadrul comunităților sau în reprezentații publice. În cadrul atelierului veți avea ocazia să testați și să puneți în practică construcții simple prin care să interpretați poveștilor colegilor iar în reprezentație veți fi parte din echipa de “actori” care vor interpreta poveștile din audiență.

 

Durata atelierului - 6 ore.

Taxa de participare – 50 lei .

Locul de desfasurare – Muzeul Pedagogic Brasov, Soseaua Cristianului nr 1-3.

Data: 6 februarie 2019, ora 09:00.

Specialist: Irina Ștefănescu

 BILETE - AICI

 

Despre Irina

Este un partener de lucru curios și ludic. Pasionată de maximizarea inteligenței collective prin metode active, este certificată în psihodramă, sociodramă și coaching. Conduce propria ei companie în România – FLUX Training and Consultancy și lucrează la nivel internațional ca facilitator, coach și formator.

Călătoare, dansatoare, învățăcel și mentor, student doctorand, soție și mamă, fiică și prietenă, cetățean și colegă, Irina găsește bucurie fiecare moment și aspect al vieții.

Expozitii calatoare alb ff 2019

Conferinte si Workshopuri
pentru copii si familii

Contact

Expoziții Călătoare

Brașov

0721.028.967

muzeulpedagogic@gmail.com  

Facebook